Wandel_zuid_Vogezen
Logo_Gîtes_Le_Creux

Blog Gîtes Le Creux

Georganiseerde wandelingen 2023

 

In 2023 worden vanaf 16 april tot en met 2 juli mooie wandelingen georganiseerd in het Duizendmerengebied. Tijdens deze wandelingen kom je op plekken waar je als individuele wandelaar vaak niet kunt komen, bijv. op privé grondstukken. Onderweg staan tentjes langs de route voor een versnapering. Je kunt tevens deelnemen aan een fotowedstrijd met als thema: 'Paysage des 1000 Etangs' oftewel 'Het landschap van het Duizendmerengebied'. Op de foto hiernaast vind je alle data én waar de wandeling georganiseerd is.

Heb je vragen hierover, vraag ons er gerust naar.

Le_Creux_wandel_Duizendmerengebied 2

Contact & adres

Andrej en Sophie
92, Impasse du Tissage
70270 Fresse

GPS: 47.75843, 6.64876

Meteo France (weerbericht)

Volledige ontspanning

Na 1 zomervakantie (minicamping) en 1 voorjaarsvakantie (gîte) alweer terug in de zomer van 2019. Wij zijn niet van die 'terugkomers', maar voor deze plek maken we graag een uitzondering.
Lees meer …….

Gewoon werelds!!!!

Wij waren hier eind Augustus ,voor de 2e keer. Kan niet anders zeggen dan weer een fantastische vakantie gehad mede door de eigenaren,
die er alles aan doen om het je zo fijn mogelijk te laten hebben.
Lees meer ……

Voor herhaling vatbaar!

Prachtige omgeving en een mooie uitvalsbasis om pittige fietstochten te maken.
Lees meer …….

Weer terug in Nederland met een hoofd vol mooie herinneringen aan een fantastisch verblijf op jullie accommodatie. De gastvrijheid, gezelligheid en natuurlijk het heerlijke eten, zowel ontbijt als diner, waren geweldig. Alles heerlijk ongedwongen. Zelfs in deze periode met alle corona toestanden wisten jullie alles in goede banen te leiden. Super.

© 2007-2023 Gîtes Le Creux

Webdesign: door Andre de Bruin