Gîtes
Chambres et
Table d'hôtes
Mini-camping

Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux Vakantie accommodatie Gîtes Le Creux

Workshops

 

Kunt u een interessante workshop geven of weet u iemand die dat kan, neemt u dan contact met ons op!

Workshops Beeldhouwen - Boetseren

Beeldhouden_gites_le_creux

Ook in 2019 zullen Betty en Hans Meijbaum weer de workshops Beeldhouwen en Boetseren verzorgen. Betty geeft al vele jaren aan veel groepen, met succes, beeldhouwlessen. Haar eigen stijl is heel herkenbaar en haar opvatting “kunst is emotie” is duidelijk in haar werk terug te vinden. Wilt u weten of haar werk u aanspreekt, dan kunt u haar website bezoeken: www.bettysbeelden.nl. Door een beperkt aantal deelnemers (max. 10) krijgt iedereen persoonlijke aandacht. Ervaring in beeldhouwen is niet vereist. Voor beginners zijn het benodigde materiaal en gereedschap aanwezig. Gevorderden zijn natuurlijk vrij om eigen gereedschap en/of stenen mee te nemen.

Hans Meijbaum komt gelijktijdig met Betty de workshop figuratief boetseren verzorgen. Hij heeft, na het afronden van de academie voor beeldende vorming, vele jaren als docent creatieve handvaardigheid gewerkt op een school voor voortgezet onderwijs. Na zijn pensionering geeft hij lessen tekenen en boetseren bij creatieve centra. Zijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar het menselijk figuur. Het portret- of kopboetseren is zijn grote passie.
De workshop zal vooral gericht zijn op het leren kijken naar vorm en verhoudingen, het benaderen van de werkelijkheid. Dat kan heel goed aan de hand van modellen of foto’s. Hij zal u graag begeleiden bij het maken
van uw eerste kop in klei hetgeen best een hele uitdaging is. Natuurlijk zal het even duren voordat het werkstuk klaar is, omdat het nog enige weken zal moeten drogen om vervolgens te worden gebakken.

Voor 2019 zijn er nog geen data gepland:. Ook de kosten zijn nog niet vastgelegd. Zodra er meer informatie is over data en kosten zullen we dat bekend maken. Houdt daarom deze pagina in de gaten!

Programma:

Er wordt ’s morgens van 9.30 uur tot 13.00 uur gewerkt, onderbroken door een koffiepauze.
Na 13.00 uur wordt de gezamenlijk lunch gebruikt waarbij resultaten en/of vorderingen besproken zullen worden.
De middag is iedereen vrij om zelfstandig verder te werken of om erop uit te trekken.

Beeldhouden_gites_le_creux

Voor meer informatie over de inhoud van de workshop kunt u terecht
bij Betty en Hans Meijbaum via het email-adres: hans.meijbaum@hotmail.nl,
tel.nr. 033-2537793 of mobiel: 06-12773567 of 06-37433524

Meer informatie over de accommodatie waar u verblijft en de omgeving
vindt u op deze website en heeft u nog vragen, dan kunt u contact
opnemen met bergmans@giteslecreux.com
of telefonisch via tel.nr. 0033 384 633159.

Inschrijven: Inschrijven kunt u alleen via een inschrijfformulier dat u kunt aanvragen via bergmans@giteslecreux.com, hierop staan ook de betalingsvoorwaarden.