Gites_zuid_Vogezen
Logo_Gîtes_Le_Creux

Gîtes (vakantie appartementen): comfortabel verblijf

Onze vakantie accommodatie biedt twee 4-persoons gîtes (vakantie appartementen), één 2-persoons gîte en vier chambres d'hôtes (B&B’s).

De vakantie appartementen Gîte La Montagne en Gîte Le Mont de Vannes hebben ieder een capaciteit van max. 4 personen. Beneden treft u een grote gezellig ingerichte eet-/woonkamer aan met televisie en een toilet en tevens een volledig ingerichte keuken. Boven vindt u een ruime badkamer met douche, wastafel en 2e toilet en tevens 2 grote slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden.

Gîte Le Plainet, de 2 persoons gîte, heeft ook een gezellige woon-/eetkamer met volledig ingerichte keuken, een badkamer met toilet, wastafel en ruime douche, en er is een aparte slaapkamer met twee éénpersoonsbedden.

Elke gîte heeft een aangrenzend terras met tuinmeubels. In deze gîtes kunt u volledig zelfstandig verblijven, maar ook kunt u, op reservering, bij ons aanschuiven voor het ontbijt en/of het diner.

De gîtes worden voor minimaal 3 nachten verhuurd.

                                                     Onze 4-persoons gîtes                                                                                   Onze 2-persoons gîte

B& B Le Creux wandelen Vogezen

Chambres d’hôtes / B&B: onze gastenkamers

De vier chambres d’hôtes (gastenkamers, oftewel B&B) zijn ieder voor twee personen. Twee gastenkamers delen samen een badkamer en separaat toilet.

De twee andere gastenkamers hebben ieder hun eigen sanitair en bieden meer ruimte en comfort. Bij verblijf in één van deze chambres d’hôtes maakt u ’s morgens gebruik van het ontbijt in La Salle du Creux en daar kunt u eventueel ’s avonds, op reservering, aanschuiven voor het diner.

Goed om te weten

In onze gastenkamers kunt u terecht voor minimaal 2 nachten.

In onze accommodatie kunt u gratis gebruik maken van Wifi. Tevens kan er tegen een kleine vergoeding gebruik gemaakt worden van een wasmachine.

Contact & adres

Andrej en Sophie
92, Impasse du Tissage
70270 Fresse

GPS: 47.75843, 6.64876

Meteo France (weerbericht)

Volledige ontspanning

Na 1 zomervakantie (minicamping) en 1 voorjaarsvakantie (gîte) alweer terug in de zomer van 2019. Wij zijn niet van die 'terugkomers', maar voor deze plek maken we graag een uitzondering.
Lees meer …….

Gewoon werelds!!!!

Wij waren hier eind Augustus ,voor de 2e keer. Kan niet anders zeggen dan weer een fantastische vakantie gehad mede door de eigenaren,
die er alles aan doen om het je zo fijn mogelijk te laten hebben.
Lees meer ……

Voor herhaling vatbaar!

Prachtige omgeving en een mooie uitvalsbasis om pittige fietstochten te maken.
Lees meer …….

Weer terug in Nederland met een hoofd vol mooie herinneringen aan een fantastisch verblijf op jullie accommodatie. De gastvrijheid, gezelligheid en natuurlijk het heerlijke eten, zowel ontbijt als diner, waren geweldig. Alles heerlijk ongedwongen. Zelfs in deze periode met alle corona toestanden wisten jullie alles in goede banen te leiden. Super.

© 2007-2023 Gîtes Le Creux

Webdesign: door Andre de Bruin