OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Logo_Gîtes_Le_Creux

Motor rijden

Motor vakantie in de zuid Vogezen

Met ons motor vriendelijk onderkomen Gîtes Le Creux en de bergen van de Haute-Saône en de zuid Vogezen, ben je verzekerd van veel motorplezier! Wij heten jullie van harte welkom bij onze vakantie accommodatie in dit mooie gedeelte van noordoost Frankrijk, wat ligt op zo'n 650 km. van Utrecht en 300 km van Luxemburg, een mooie afstand voor een lang weekend of een weekje motorplezier.

Laat je eens verrassen en ontdek de Haute-Saône / zuid Vogezen op je motor!

Vakantiehuis en camping

Onze vakantie accommodatie biedt een aantal mogelijkheden: we hebben drie gîtes (vakantie appartementen) twee luxe chambres d’hôtes (gastenkamers, oftewel B&B) en twee standaard chambres d’hôtes en natuurlijk onze camping waar je met eigen tent kunt komen maar waar je ook de Camping Pod kunt huren.

Wil je hier meer informatie over kijk dan even op onze website mini-campinglecreux.com

Mee-eten

's Morgens kun je gebruik maken van het uitgebreide ontbijt en kom je aan het einde van de dag terug van je motorrit, dan kan je op het terras genieten van een drankje en met andere gasten de dag doornemen of nog even lekker afkoelen in het zwembad! 's Avonds kun je op reservering vooraf aanschuiven voor een goede maaltijd (table d'hôtes) in onze gezellige La Salle du Creux of op het terras.

Motoren kunnen veilig gestald worden in onze garage.

Motorroutes en bezienswaardigheden

Hier in de Haute-Saône zitten we vlakbij de Ballon d'Alsace en de Grand Ballon (Route de Crêtes) en aan de rand van het Duizendmerengebied. We hebben zelf diverse mooie motorroutes door de Haute-Saône, de Vogezen en de Elzas gereden die op GPS-systemen (Tomtom en Garmin) overgezet kunnen worden. Je kunt natuurlijk ook op bijv. RouteYou zelf al routes downloaden
(bijv. http://www.routeyou.com/nl-fr/route/view/91/motorroute/elzas-en-franche-comte).

 

Een aantal leuke bezienswaardigheden in de omgeving zijn: het motormuseum van Trial ’70 in Vesoul, het wereldberoemde automuseum van Schlumpf met o.a. z’n prachtige Bugatti’s in Mulhouse, het Peugeot-museum in Sochaux/Montbéliard, La Grange à Bécanes in Bantzenheim (Elzas) en iets verder weg maar zeker de moeite waard het Kawasaki museum in Haerkingen (Zwitserland).

Voor zowel de individuele motorrijder als voor groepen motorrijders bieden we graag een volledig verzorgd verblijf, dus inclusief ontbijt en diner, zodat zij zich alleen maar druk hoeven te maken over het motor rijden!

Kortom, genoeg voor het echte motorplezier! Dus aarzel niet langer en stel je GPS in op Gîtes Le Creux! We raden wel aan om van te voren even te bellen of te mailen, om teleurstellingen te voorkomen!

Tot ziens bij Gîtes / Mini-camping Le Creux!

Contact & adres

Andrej en Sophie
92, Impasse du Tissage
70270 Fresse

GPS: 47.75843, 6.64876

Meteo France (weerbericht)

Volledige ontspanning

Na 1 zomervakantie (minicamping) en 1 voorjaarsvakantie (gîte) alweer terug in de zomer van 2019. Wij zijn niet van die 'terugkomers', maar voor deze plek maken we graag een uitzondering.
Lees meer …….

Gewoon werelds!!!!

Wij waren hier eind Augustus ,voor de 2e keer. Kan niet anders zeggen dan weer een fantastische vakantie gehad mede door de eigenaren,
die er alles aan doen om het je zo fijn mogelijk te laten hebben.
Lees meer ……

Voor herhaling vatbaar!

Prachtige omgeving en een mooie uitvalsbasis om pittige fietstochten te maken.
Lees meer …….

Weer terug in Nederland met een hoofd vol mooie herinneringen aan een fantastisch verblijf op jullie accommodatie. De gastvrijheid, gezelligheid en natuurlijk het heerlijke eten, zowel ontbijt als diner, waren geweldig. Alles heerlijk ongedwongen. Zelfs in deze periode met alle corona toestanden wisten jullie alles in goede banen te leiden. Super.

© 2007-2023 Gîtes Le Creux

Webdesign: door Andre de Bruin