Le Creux paragliding
Logo_Gîtes_Le_Creux

Paragliding

Vanwege de redelijke afstand (650 km vanaf Utrecht), lenen de Haute-Saône en de Vogezen zich erg goed voor een lang weekend vliegen waarbij Gîtes/Mini-camping Le Creux een mooie uitvalsbasis is. De glooiende, vriendelijke hellingen en de grote landingsterreinen van Le Mont de Vannes in Fresse en iets verder weg Le Ballon d’Alsace en Le Grand Ballon zijn zeer geschikt voor de beginnende en gevorderde piloot. Iedereen kan er dan ook zijn hart ophalen, want het is hier altijd lekker thermisch!

Als u op internet zoekt op Paragliding Vogezen vindt u veel informatie op de diverse websites voor cursussen, duosprongen e.d. en de plaatsen waar gesprongen kan worden. Boek uw sprong ruim vóór uw vakantie om teleurstellingen te voorkomen.

Dus maak van uw vakantie iets bijzonders: verblijven bij Gîtes / Mini-camping Le Creux én paragliden in onze mooie omgeving.

Contact & adres

Andrej en Sophie
92, Impasse du Tissage
70270 Fresse

GPS: 47.75843, 6.64876

Meteo France (weerbericht)

Gewoon werelds!!!!

Wij waren hier eind Augustus, voor de 2e keer. Kan niet anders zeggen dan weer een fantastische vakantie gehad mede door de eigenaren,
die er alles aan doen om het je zo fijn mogelijk te laten hebben.
Lees meer ……

Voor herhaling vatbaar!

Prachtige omgeving en een mooie uitvalsbasis om pittige fietstochten te maken.
Lees meer …….

Weer terug in Nederland met een hoofd vol mooie herinneringen aan een fantastisch verblijf op jullie accommodatie. De gastvrijheid, gezelligheid en natuurlijk het heerlijke eten, zowel ontbijt als diner, waren geweldig. Alles heerlijk ongedwongen. Super!

Un très chouette séjour en famille,

jolie région avec beaucoup de jolies randonnées. Endroit calme et familiale avec des hôtes charmants et attentifs. Logement parfait pour notre famille de 4 personnes.

© 2007-2023 Gîtes Le Creux

Webdesign: door Andre de Bruin