OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Logo_Gîtes_Le_Creux

Paardrijden

Voor liefhebbers van paarden en natuur: de Haute Vallée van de l’Ognon en het Duizendmerengebied zijn doorsneden door ruiterpaden. U kunt dus te paard de duizend en één facetten van de Vosges Saonoises ontdekken. Hiervoor vindt u op slechts 5 km afstand van onze accommodatie een grote manege, Le Manège des Mille Etangs in Melisey, vanwaar u mooie dagtochten kunt maken maar waar u ook paardrijlessen kunt volgen in de binnen- of buitenbak.

Iets verder weg, aan de rand van de Ballon d'Alsace, vindt u een prachtige manege vanwaar u mooie tochten de bergen in kunt maken.

Wilt u hier meer informatie over dan helpen we u natuurlijk graag!

Contact & adres

Andrej en Sophie
92, Impasse du Tissage
70270 Fresse

GPS: 47.75843, 6.64876

Meteo France (weerbericht)

Gewoon werelds!!!!

Wij waren hier eind Augustus, voor de 2e keer. Kan niet anders zeggen dan weer een fantastische vakantie gehad mede door de eigenaren,
die er alles aan doen om het je zo fijn mogelijk te laten hebben.
Lees meer ……

Voor herhaling vatbaar!

Prachtige omgeving en een mooie uitvalsbasis om pittige fietstochten te maken.
Lees meer …….

Weer terug in Nederland met een hoofd vol mooie herinneringen aan een fantastisch verblijf op jullie accommodatie. De gastvrijheid, gezelligheid en natuurlijk het heerlijke eten, zowel ontbijt als diner, waren geweldig. Alles heerlijk ongedwongen. Super!

Un très chouette séjour en famille,

jolie région avec beaucoup de jolies randonnées. Endroit calme et familiale avec des hôtes charmants et attentifs. Logement parfait pour notre famille de 4 personnes.

© 2007-2023 Gîtes Le Creux

Webdesign: door Andre de Bruin