OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Logo_Gîtes_Le_Creux

Wintersport

Voor de wintersportliefhebbers zijn er hier talloze mogelijkheden, voor beginnende skiërs én gevorderden. Op 14 km afstand van onze vakantie-accommodatie vindt u “La Planche des Belles Filles”. Daar kunt u skies en andere benodigdheden huren, er zijn diverse skiliften, mogelijkheden om les te nemen en mooie uitgezette langlaufroutes, o.a. naar de Ballon d’Alsace. Meer informatie over dit skigebied vindt u op www.pdbf.fr.

Niet ver van ons vandaan vindt u St. Maurice-sur-Moselle, Ventron, Gérardmer of La Bresse en natuurlijk de Ballon d´Alsace, waar u ook heerlijk kunt skiën. In deze gebieden zijn prachtige wandelingen uitgezet, met of zonder raquettes, maar natuurlijk kunt u ook vanuit Gîtes Le Creux schitterende sneeuwwandelingen beginnen!

Contact & adres

Andrej en Sophie
92, Impasse du Tissage
70270 Fresse

GPS: 47.75843, 6.64876

Meteo France (weerbericht)

Volledige ontspanning

Na 1 zomervakantie (minicamping) en 1 voorjaarsvakantie (gîte) alweer terug in de zomer van 2019. Wij zijn niet van die 'terugkomers', maar voor deze plek maken we graag een uitzondering.
Lees meer …….

Gewoon werelds!!!!

Wij waren hier eind Augustus ,voor de 2e keer. Kan niet anders zeggen dan weer een fantastische vakantie gehad mede door de eigenaren,
die er alles aan doen om het je zo fijn mogelijk te laten hebben.
Lees meer ……

Voor herhaling vatbaar!

Prachtige omgeving en een mooie uitvalsbasis om pittige fietstochten te maken.
Lees meer …….

Weer terug in Nederland met een hoofd vol mooie herinneringen aan een fantastisch verblijf op jullie accommodatie. De gastvrijheid, gezelligheid en natuurlijk het heerlijke eten, zowel ontbijt als diner, waren geweldig. Alles heerlijk ongedwongen. Zelfs in deze periode met alle corona toestanden wisten jullie alles in goede banen te leiden. Super.

© 2007-2023 Gîtes Le Creux

Webdesign: door Andre de Bruin