waterval_zuid_Vogezen 2
Logo_Gîtes_Le_Creux

Recensies, Gîtes Le Creux

Kijk voor meer informatie over ons op Zoover.

We zijn in 2012, met de start van de nieuwe website, ook dit elektronische gastenboek begonnen. Het gastenboek dat we in onze La Salle du Creux hebben liggen begint al aardig vol te raken met alle mooie, lieve reacties van onze gasten. Komt u dat hier maar lezen. Hieronder in ieder geval ook een aantal ons toegestuurde reacties.

Wilt u een bericht op onze recensies pagina zetten? Dan kun je het ons mailen en wij zorgen dat het erop komt te staan. Mail ons naar bergmans@giteslecreux.com

Juli 2020

Beste Mechteld & Marcel

Weer terug in Nederland met een hoofd vol mooie herinneringen aan een fantastisch verblijf op jullie accommodatie. De gastvrijheid, gezelligheid en natuurlijk het heerlijke eten, zowel ontbijt als diner, waren geweldig. Alles heerlijk ongedwongen. Zelfs in deze periode met alle corona toestanden wisten jullie alles in goede banen te leiden. Super.

Bedankt en  groet,  Peter & Piet

Juni 2018

Hoi Marcel en Mechteld,

Nu we weer terug zijn in Nederland en het gewone leven weer is begonnen, wilden we jullie laten weten erg genoten te hebben bij Gites Le Creux in Fresse. We lezen op jullie website dat we een recensie kunnen achterlaten en dat doen we graag. Onze aankomst begon goed met een hartelijk en vriendelijk welkom en uitgebreide rondleiding. Jullie gastvrijheid, heerlijke kookkunsten, uitstekend verzorgde accommodatie(s) en sanitair en zelfs een bibliotheekkast; het ontbreekt de gasten aan niets. En wat een prachtig uitzicht en fantastische plek hebben jullie! Een goede uitvalsbasis om tijdens de vakantie heerlijk te genieten van de natuur en verdere omgeving. Wij raden Gites Le Creux zeker aan en wensen jullie dit nog vele jaren te kunnen voortzetten!

Groetjes van Frank & Simone

September 2017

Wat hebben wij genoten:
Eerst de kennismaking, met een heerlijk kopje koffie. En toen een plekje uitkiezen op de camping, we kregen een rondleiding over het complex. Wij zijn kampeerders, met een hele kleine caravan, en zouden het erg fijn vinden, om de auto op de plek er bij te hebben, dit was helaas op de camping niet mogelijk, dit zijn de regels die we niet goed hadden gelezen. Maar we werden ook niet weggestuurd. Er kwam na een nachtje slapen een camperplek vrij. De vraag was of dat iets voor ons was, we hebben dit met beide handen aangenomen, het was de mooiste plek van de camping natuurlijk. Zo was alles naar tevredenheid opgelost. Dit geeft weer dat Mechteld en Marcel samen er een heerlijk oord van maken, en ze dat ook nog heel erg goed lukt ook. Het samen eten geeft zo'n prettig gevoel, het is bijna een grote familie, met hun leuke verhalen. Als je iets vraagt of wil weten: het stel staat altijd voor je klaar. Wij hebben genoten, een paar nachtjes werden er toch nog meer en zeker voor herhaling vatbaar. Wij wensen MECHTELD en MARCEL het allerbeste en dit was echt niet de laatste keer.

Hartelijke groetjes Marianne en Fred

November 2016

Bij deze stuur ik jullie nog de beoordeling die ik op Zoover had gezet net na ons verblijf en jullie mogen het met een dikke duim erbij toevoegen aan jullie gastenboek! Het was de 3e keer dat we op vakantie gingen naar de Vogezen, iedere keer op een andere locatie. We verbleven telkens bij Nederlanders en het was telkens heel goed, ze verdienden brons en zilver maar Mechteld en Marcel verdienen goud! Je word er hartelijk ontvangen en tijdens het verblijf geven ze prima tips voor trips. Iedere avond word gevraagd wat je gedaan hebt en als je iets moet vragen dan zijn ze steeds in de buurt. Je kan er hele mooie goed uitgestippelde wandelingen doen in de directe omgeving of op korte rijafstand. Er is in het dorpje een bakkerij en een klein winkeltje op wandelafstand. We verbleven 9 nachten in een ruime gîte waar alles aanwezig was voor een aangenaam vakantieverblijf. Wij genoten van een fiets- en wandelarrangement en mochten zo iedere morgen aanschuiven voor een heerlijk ontbijt en 7 avonden konden we genieten van Mechteld haar kookkunsten. Het concept samen aan 1 grote tafel met de uitbaters die mee eten met hun gasten vonden wij ook heel leuk. Ons kooikerhondje van 1 jaar had het ook erg naar haar zin en was ook heel welkom! Toen we na 9 dagen terug naar huis vertrokken werden we uitgewuifd door Mechteld en Marcel tot zover ze ons konden zien. Voor ons is een verblijf in Gîte Le Creux zeker voor herhaling vatbaar!

Kurt, Michèle, Brayn en de hond Ody

14 augustus 2016

Dag Mechteld en Marcel,

Omdat we vergeten zijn nog wat in jullie gastenboek te schrijven doen we dit graag nog via de mail.

Nadat Jan 3 jaar geleden is geweest met onze zoon om daar te gaan fietsen is hij zo enthousiast geraakt dat we samen een klein weekje hebben geboekt bij jullie. Wat een warme gastvrijheid in een prachtige omgeving. Dat hebben wij ervaren bij jullie. We verbleven in een prachtig ruim verbouwde gastenkamer met douche en toilet en iedere ochtend een heerlijk ontbijt. Bijzonder vonden wij de avondmaaltijd waarbij we om 19.30 aan de grote tafel aan konden schuiven en dan tot 23.30 samen met Mechteld en Marcel en soms nog 10 andere gasten genoten van het 3 gangen menu met koffie na! Echt in Franse bourgondische sferen. Daarbij vinden wij het bewonderenswaardig dat jullie dit concept helemaal samen neerzetten doordat jullie er 24/7 zijn voor alle gasten! Van schoonmaak tot aan de verrukkelijke maaltijden en van de tuin met al z’n gezellige zitjes tot aan het keurig gemaaide gras op de camping. Jullie zijn altijd aanwezig, altijd tijd voor een praatje en daarbij ook nog veel informatiemateriaal voor wandelaars en fietsers. Uit eigen ervaring geven jullie tips omtrent leuke
(sportieve) uitjes in de omgeving.

Jan en Ans

20 juli 2016

Beste Mechteld & Marcel,

We zijn weer heelhuids thuis aangekomen, goede autorit gehad, zonder problemen. We willen jullie nogmaals hartelijk bedanken dat we op jullie bijzondere camping mochten staan. De zorg die jullie voor je gasten hebben, voelt alsof je familie bent.  Dat jullie het nog vele jaren mogen en kunnen voortzetten.

Met hartelijke groet, Nico en Henny

11 juli 2016

Beste Mechteld & Marcel,

Graag willen wij een recensie toevoegen voor het gastenboek. Wel vreemd, want wij zijn nog nooit bij jullie geweest. Wij,-een motorrijdend vriendengroepje die zich de "Grijze Bokken" noemt-, hadden bij jullie een accommodatie gereserveerd voor het weekeind van 8 t/m 11 juli, en hiervoor de gevraagde aanbetaling gedaan. Helaas raakte ik, (één van die groep) tijdens een andere motortocht betrokken bij een motorongeval. Hierbij kwam ik samen met een collega motorrijder in het ziekenhuis terecht met 4 ribfracturen en div kneuzingen. Motorfiets totallos!! Dit alles gebeurde op 20/5 jl. Na overleg met de andere "Grijze Bokken" is besloten de toertocht van 8/7 te annuleren. Zo snel mogelijk hebben we gemaild met Mechteld en Marcel om te annuleren onder vermelding van de oorzaak. Was geen enkel probleem, binnen enkele dagen was de aanbetaling teruggestort, en werden we nog diezelfde dag zeer aangenaam verrast met een grote bos bloemen!!! Dit vonden we zo heel bijzonder dat we dit graag willen vermelden in het gastenboek. Inmiddels ben ik al weer redelijk opgeknapt, maar helaas mijn motorfiets nog niet! Gisteravond (10 juli) hebben we met de "Grijze Bokken" gebarbecued (gebroken ribbetjes), als compensatie voor het gemiste weekeind. Wij zullen zeker een keer bij jullie reserveren al was het alleen maar om jullie te bedanken voor de hartelijkheid!!

Hartelijke groeten van Henny de Haas en de andere "Grijze Bokken"

14 juli 2015

Mechteld & Marcel,

Weer terug in een somber en regenachtig Nederland en weer aan het werk. Wij wilden jullie nogmaals bedanken voor de gastvrijheid en het fijne verblijf in jullie B&B. Een prachtige B&B met echt mooie kamers en sanitair. Met recht de mooiste die wij tot nu toe hebben gezien in de Vogezen. De camping: knus en een mooie plek. Sfeer, heel relaxed. Eten: lekker, gevarieerd en goed. Ontbijt: alles erop en eraan. De varkens: geweldig.
De ruimte om te eten en ’s avonds te zitten: erg knus met mooie authentieke spullen. Daarnaast hebben we genoten van jullie gastvrijheid die wij als heel prettig hebben ervaren. Jullie stralen gastvrijheid uit en dan op een natuurlijke, prettige manier. Even een ander voorgerecht omdat er iemand geen kaas eet, zo geregeld. De mannen ophalen met bandenpech. Wordt ook geregeld (nogmaals bedankt daarvoor Marcel). Ook nog een paar wasjes draaien, natuurlijk. Hebben wij nog tips? Wij kunnen eigenlijk niets bedenken. Kortom: super. We hebben een geweldig weekend gehad met veel mooie herinneringen.

Nogmaals dank, groet,
John en de andere ‘BMDP-mannen’

14 juni 2015

Lieve Mechteld en Marcel, Nadat al mijn zussen al bij jullie waren geweest, konden wij natuurlijk niet achterblijven. We hadden al de berichten over de gastvrijheid en de gites van jullie al gehoord, maar de afgelopen dagen hebben we dit zelf kunnen ervaren. Geen enkel woord hierover is gelogen !! Gelukkig kunnen wij dan ook nog toevoegen dat jullie een hele fijne camping hebben gemaakt en dat we hebben kunnen genieten van het allerbeste plekje; tot 21.30 uur in de zon zitten (in juni)
is top-genieten.

Marcel en Mechteld: ga zo door en wij promoten jullie accommodatie in Holland.

Liefs, Fennie en Ton
Leusden

Contact & adres

Mechteld en Marcel
92, Impasse du Tissage
70270 Fresse

GPS: 47.75843, 6.64876

Meteo France (weerbericht)

Volledige ontspanning

Na 1 zomervakantie (minicamping) en 1 voorjaarsvakantie (gîte) alweer terug in de zomer van 2019. Wij zijn niet van die 'terugkomers', maar voor deze plek maken we graag een uitzondering.
Lees meer …….

Gewoon werelds!!!!

Wij waren hier eind Augustus ,voor de 2e keer. Kan niet anders zeggen dan weer een fantastische vakantie gehad mede door de eigenaren,
die er alles aan doen om het je zo fijn mogelijk te laten hebben.
Lees meer ……

Voor herhaling vatbaar!

Prachtige omgeving en een mooie uitvalsbasis om pittige fietstochten te maken.
Lees meer …….

Weer terug in Nederland met een hoofd vol mooie herinneringen aan een fantastisch verblijf op jullie accommodatie. De gastvrijheid, gezelligheid en natuurlijk het heerlijke eten, zowel ontbijt als diner, waren geweldig. Alles heerlijk ongedwongen. Zelfs in deze periode met alle corona toestanden wisten jullie alles in goede banen te leiden. Super.

© 2007-2023 Gîtes Le Creux

Webdesign: door Andre de Bruin