kanoën_zuid_Vogezen
Logo_Gîtes_Le_Creux

Golf

De ware golfliefhebber kan zich uitleven bij Golfbaan Luxeuil Bellevue of bij de golfbaan van Rougemont Le Chateau (afstand vanaf Fresse ± 30 min.). U kunt daar 9 of 18 holes slaan, er is een mooi restaurant bij aanwezig en ze zijn het gehele jaar open.

Voor golfers verzorgen wij graag een speciaal arrangement (verblijf, ontbijt, diner). Voor meer informatie hierover kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kanovaren

In de plaats Villersexel kunt u een mooie kanotocht beginnen op de rivier de L'Ognon, een avontuur voor jong en oud met als eindbestemming Bonnal. Daar wordt u weer opgehaald en naar Villersexel teruggebracht . Onderweg komt u een aantal leuke uitdagingen tegen en kunt u genieten van de prachtige natuur, al met al een middagvullend progamma.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van PAN Villersexel www.pan-sarl.eu

Contact & adres

Andrej en Sophie
92, Impasse du Tissage
70270 Fresse

GPS: 47.75843, 6.64876

Meteo France (weerbericht)

Gewoon werelds!!!!

Wij waren hier eind Augustus, voor de 2e keer. Kan niet anders zeggen dan weer een fantastische vakantie gehad mede door de eigenaren,
die er alles aan doen om het je zo fijn mogelijk te laten hebben.
Lees meer ……

Voor herhaling vatbaar!

Prachtige omgeving en een mooie uitvalsbasis om pittige fietstochten te maken.
Lees meer …….

Weer terug in Nederland met een hoofd vol mooie herinneringen aan een fantastisch verblijf op jullie accommodatie. De gastvrijheid, gezelligheid en natuurlijk het heerlijke eten, zowel ontbijt als diner, waren geweldig. Alles heerlijk ongedwongen. Super!

Un très chouette séjour en famille,

jolie région avec beaucoup de jolies randonnées. Endroit calme et familiale avec des hôtes charmants et attentifs. Logement parfait pour notre famille de 4 personnes.

© 2007-2023 Gîtes Le Creux

Webdesign: door Andre de Bruin